Curs Web Design – preț 1650 Euro, 25 zile câte două ore pe zi

Curs Web Design – cursul respectiv este dedicat persoanelor care doresc să deţină o afacere în mediul online sau doresc să lucreze pentru o companie ca Website Designer, SEO Consultant sau administrator de sistem.

La acest curs Web design, ne vom concentra și pe promovarea unui website. Aici ne referim la SEO off-page, care se concentrează pe creșterea autorității domeniului dvs. prin crearea de conținut relevant și obținerea de backlink-uri de la alte website-uri.

Curs Web Design

Cursul respectiv cuprinde cursul de optimizare SEO on-page şi off-page. Preţul pentru curs Web Design, este de 1650 Euro (50 de ore), câte 2 ore/zi. Pentru curs Web Design, nu sunt necesare cunoştinţe de Web Design, SEO, grafică sau studii superioare.

Dezvoltarea unui website nu este un lucru simplu şi poate dura de la câteva zile la câteva luni, în funcţie de complexitatea website-ului respectiv. La acest curs Web Design, se învaţă de la zero – PHP, HTML, CSS, administrare fişiere JavaScript, prezentarea platformelor WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc.

50 de ore înseamnă 25 de zile lucrătoare, timp în care veţi fi capabil să dezvoltaţi un website de la zero, să îl optimizaţi şi să aplicaţi servicii de promovare Web și link building.

Programa curs Web Design

  • Prezentare cPanel, baze de date, FTP, securitate server
  • Prezentare CMS, WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc.
  • Prezentare PHP, HTML, CSS, JavaScript
  • Prezentare optimizare SEO on-page (partea tehnică a unui website)
  • Prezentare optimizare SEO off-page (promovare Web)

Cursul respectiv cuprinde şi servicii speciale SEM (Search Engine Marketing), promovarea unui website prin intermediul reţelelor sociale Facebook, Twitter, Linkedin, etc. Fiecare cursant va avea un nume de domeniu .ro sau .com, unde va dezvolta un website pentru orice domeniu de activitate. La finalizarea cursului Web Design, veţi avea un website optimizat şi promovat în motoarele de căutare.

Înapoi sus