Curs WordPress – preț 650 Euro, 10 zile câte două ore

Curs WordPress – platforma WordPress, este cea mai utilizata platforma la ora acutuala. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă (CMS). Cu platforma WordPress, se poate dezvolta orice model de website.

Platforma WordPress este scrisă în limbaj PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Această platformă permite oricui, indiferent de experiența sa tehnică, să creeze rapid website-uri cu aspect profesional folosind o zonă de administrare ușor de utilizat.

Curs WordPress

WordPress dispune de un sistem de șabloane scrise în limbajele PHP și CSS. Avantajele majore prezentate de platforma WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate, care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de website. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul temelor create de diverși dezvoltatori.

Platforma WordPress a apărut prima dată în anul 2003 ca precursor al b2/cafelog, care era utilizat de pana la 2000 de bloguri la acea vreme. De la începuturi și până acum, WordPress a fost etichetat în nenumărate rânduri ca fiind vulnerabil la atacuri ce vizau adăugare de conținut malițios pe blogurile sau site-urile ce foloseau această platformă.

Au fost create numeroase programe automate care căutau pe internet website-uri care foloseau această platformă și folosindu-se de vulnerabilitățile acesteia, reușeau să introducă în conținut, fără acordul proprietarului, link-uri către website-urile celor ce foloseau aceste programe.

În ultimul timp însă, dezvoltatorii platformei au reușit să aducă WordPress într-o stare în care atacurile de acest tip sunt aproape imposibil de realizat. În momentul de față WordPress este printre cele mai sigure si mai puternice CMS-uri.

Pe aceasta platforma se poate dezvolta orice model de website, de la prezentarea unei companii si pana la realizarea unui magazin online, portal de anunțuri sau imobiliare.

Cursurile SEO, oferite de compania noastră se desfasoara pe o durata de 20 de ore (10 zile) si costa 650 Euro/persoana. Pentru acest curs nu sunt necesare cunoștințe avansate de navigare pe Internet sau studii superioare.

la finalizarea unui curs WordPress, veți ști să lucrați cu un server de hosting, să instalați și să configurați platforma WordPress, lucrul cu plugin-urile, optimizare SEO on-page și off-page, instalare/configurare teme WordPress, etc. Cel mai important este faptul că o dată cu finalizarea cursului, veți putea dezvolta orice model de website.

Înapoi sus