Curs Web Design Alba Iulia

Cursuri Web design Alba Iulia

În cadrul cursului Web Design, veţi învăţa baza HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets), veţi fi iniţiaţi în PHP, WordPress, Joomla, Drupal şi Magento.

După finalizarea cursului de Web design, veţi fi capabili să dezvoltaţi orice model de website cu ajutorul platformelor CMS.

Veţi învăţa despre tehnologia de definire a aspectului unui website şi a elementelor unei pagini Web. Cursurile de specialitate în Web design şi SEO, se împart pe 4 module cu preţuri diferite.

Veţi învăţa ce este SEO (Search Engine Optimization), Internet marketing, Social Media Marketing şi cum să creaţi un magazin online de succes.

CURSURI SEO ACREDITATE GOOGLE – În urma unui examen veţi primi acreditare Google, pentru specialist în domeniul SEO.

Cursurile oferite de „Cursuri SEO” (website al companiei SEO Services Plus) Alba Iulia, sunt acreditate Google. La finalul cursurilor veţi primi acreditare Google, (în urma unui examen) care vă poate ajuta să lucraţi în domeniul SEO, sau să vă deschideţi propria afacere.

Durata unui curs depinde de modulul ales şi se fac câte două ore pe zi, dimineaţa şi seara, în funcţie de posibilităţile cursantului. Cursurile de Web design şi SEO, se adresează elevilor, studenţilor şi oricărei persoane care doreşte să dezvolte o afacere în mediul online, sau lucrează în acest domeniu şi are nevoie de specializare.

Veţi învăţa despre serverele de hosting, securitate, email marketing, social media marketing, SEO, Photoshop şi Dreamveawer. Fiecare cursant va avea un nume de domeniu pe care va dezvolta un website pe durata cursului.

Website-urile vor fi hostate pe serverele SEO Services Plus. Fiecare cursant poate alege un domeniu de activitate pentru care va fi dezvoltat website-ul.

DETALII CURSURI WEB DESIGN ŞI SEO

Curs Web Design – cursul respectiv este dedicat persoanelor care doresc să deţină o afacere în mediul online sau doresc să lucreze pentru o companie ca Website Designer, SEO Consultant sau administrator de sistem. Cursul respectiv cuprinde şi cursul de optimizare SEO on-page şi off-page. Preţul pentru curs Web Design, este de 1650 Euro (50 de ore), câte 2 ore/zi.

Pentru cursul Web Design, nu sunt necesare cunoştinţe de Web Design, SEO, grafica sau studii superioare… Detalii Curs Web Design

Curs Optimizare SEO – Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare, problema poate veni în proporţie de 70%, din cauza optimizării slabe a site-ului.

Optimizare SEO, nu înseamnă numai titluri, descrieri şi cuvinte cheie sau imagini! Vom încerca să desfăşurăm majoritatea serviciilor importante din secţiunea curs optimizare SEO…Detalii curs Optimizare SEO

Curs Promovare Web – Cursul respectiv prezintă în detaliu formele de promovare online, existente şi pune accent pe realizarea planului de promovare pentru motoarele de căutare şi a campaniilor PPC (Pay Per Click). De asemenea, sunt oferite informaţii despre modul în care sunt stabilite obiectivele campaniei de promovare Web, desfăşurarea campaniei de promovare şi metodele de analiză a rezultatelor… Detalii Curs Promovare Web

Curs WordPress – platforma WordPress, este cea mai utilizată platforma la ora acutuala. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL… Detalii Curs WordPress

Dorel Tănase - Consultant SEO, specialist în optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. Google Certified Educator, din anul 2010, cu certificat valid până în Ianuarie 2018. Contributor la Google Map Maker, în anul 2009 și certificat Google Mobile Advertising, din anul 2010. Actualmente SEO Manager la compania SEO Services Plus, din Alba Iulia.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înapoi sus