Curs Web Design

Curs Web DesignCurs Web Design – cursul respectiv este dedicat persoanelor care doresc sa detina o afacere in mediul online sau doresc sa lucreze pentru o companie ca Website Designer, SEO Consultant sau administrator de sistem.

Cursul respectiv cuprinde si cursul de optimizare SEO on-page si off-page. Pretul pentru curs Web Design, este de 1050 Euro (70 de ore), cate 2 ore/zi. Pentru cursul Web Design, nu sunt necesare cunostinte de Web Design, SEO, grafica sau studii superioare.

Dezvoltarea unui website nu este un lucru simplu si poate dura de la cateva zile la cateva luni, in functie de complexitatea website-ului respectiv. La acest curs Web Design, se invata de la zero – PHP, HTML, CSS, administrare fisiere JavaScript, prezentarea platformelor WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc. 70 de ore inseamna 35 de zile lucratoare, timp in care veti fi capabil sa dezvoltati un website de la zero, sa il optimizati si sa aplicati servicii de promovare Web.

Programa curs Web Design

  • Prezentare cPanel, baze de date, FTP, securitate server
  • Prezentare CMS, WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc.
  • Prezentare PHP, HTML, CSS, JavaScript
  • Prezentare optimizare SEO on-page (partea tehnica a unui website)
  • Prezentare optimizare SEO off-page (promovare Web)

Cursul respectiv cuprinde si servicii speciale SEM (Search Engine Marketing), promovarea unui website prin intermediul retelelor sociale Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, etc. Fiecare cursant va avea un nume de domeniu .ro sau .com, unde va dezvolta un website pentru orice domeniu de activitate. la finalizarea cursului Web Design, veti avea un website optimizat si promovat in motoarele de cautare.

Formular inscriere curs Web Design

[]
1 Step 1
Numele Dvsnume/prenume
Telefonmobil sau fix
Previous
Next

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?