Curs WordPress

Cursuri WordPressCurs WordPress – platforma WordPress, este cea mai utilizata platforma la ora acutuala. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.

WordPress dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de platforma WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium cu doar un clic.

Platforma WordPress a apărut prima dată în anul 2003 ca precursor al b2/cafelog, care era utilizat de pana la 2000 de bloguri la acea vreme. De la începuturi și până acum, WordPress a fost etichetat în nenumărate rânduri ca fiind vulnerabil la atacuri ce vizau adăugare de conținut malițios pe blogurile sau site-urile ce foloseau această platformă. Au fost create numeroase programe automate ce căutau pe internet site-uri care foloseau această platformă și, folosindu-se de vulnerabilitățile acesteia, reușeau să introducă în conținut, fără acordul proprietarului, link-uri către site-urile celor ce foloseau aceste programe.

În ultimul timp însă, dezvoltatorii platformei au reușit să aducă WordPress într-o stare în care atacurile de acest tip sunt aproape imposibil de realizat. În momentul de față WordPress este printre cele mai sigure si mai puternice CMS-uri la ora actuală. Pe aceasta platforma se poate dezvolta orice model de website, de la prezentarea unei companii si pana la realizarea unui magazin online profesional.

Cursurile oferite de compania noastra se desfasoara pe o durata de 20 de ore (10 zile) si costa 450 Euro/persoana. Pentru acest curs nu sunt necesare cunostinte avansate de navigare pe Internet sau studii superioare. la finalizarea unui curs WordPress, veti sti sa lucrati cu un server de hosting, sa instalati si sa configurati platforma WordPress, lucrul cu plugin-urile, optimizare SEO on-page si off-page si instalare/configurare teme WordPress.

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?