Magazine Online – Promovarea Magazinelor Online

Magazine Online

Magazine Online – Promovarea Magazinelor Online, depinde de foarte multi factori pentru ca la ora actuala concurenta este foarte mare. Daca doriti sa aveti un magazin online in care sa prezentati toata gama de produse oferita de compania Dvs., va trebui mai intai sa va ganditi la ce platforma veti folosi sau ce platforma sa indicati persoanei care urmeaza sa va dezvolte magazinul online. Varianta cea mai ieftina este utilizarea unui CMS (Content Management System), un sistem gratuit de dezvoltare si administrare al paginilor Web. Pentru magazinele online, exista astfel de sisteme create special, unele foarte bune, altele cu diverse probleme de configurare, optimizare si posibilitati de promovare.

Din experienta acumulata in decursul anilor am facut o statistica a platformelor specializate in dezvoltarea magazinelor online. Prima experienta a noastra a fost cu Mambo si VirtueMart, apoi Mambo, a devenit Joomla si a ramas si la ora actuala o modalitate de dezvoltare a magazinelor online. In Septembrie sau Octombrie 2009, stiu ca a fost lansata versiunea 2 de VirtueMart si am fost incantat de schimbarea facuta si de usurinta cu care se putea lucra la timpul acela. In timp, au aparut si alte CMS-uri, cu alte posibilitati de prezentare a produselor, alt design si sistem de fisiere.

Magazine Online – Promovarea Magazinelor OnlineDin punctul nostru de vedere, cel mai eficient CMS, pentru dezvoltarea unui magazin online, este WordPress, cu WooCommerce, datorita posibilitatii de optimizare si promovare a fiecarui produs.

Cu siguranta vor fi persoane care au pareri diferite si inclina balanta catre Magento, Prestashop, CS-CART, Opencart, etc. insa, noi am lucrat cu toate si cunoastem foarte bine linia de coding si problemele fiecaruia. Daca iau ca exemplu platforma Magento, care contine cel putin 27.000, de fisiere si la care baza de date poate ajunge la sute de Gb, in comparatie cu WooCommerce, pentru WordPress, Magento este sub nota 4.

O platforma pentru dezvoltarea unui magazin online, trebuie sa aiba o interfata simpla de administrare si produsele oferite de compania ta sa aiba posibilitati de optimizare cat mai bune, pentru o indexare cat mai rapida si o aparitie in rezultatele organice intr-un timp scurt, practic, asta este interesul fiecarei companii care doreste un magazin online, vanzarea produselor. Utilizarea unei platforme WordPress cu WooCommerce, va da multiple posibilitati de optimizare si promovare a produselor. Succesul in mediul online va veni foarte repede!

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?