Online Marketing si SEO in 2017

Online Marketing

Online Marketing si SEO in 2017 – Iata ca ne apropiem de sfarsitul anului 2016 si vom incepe un nou an in care se vor face schimbari majore in industria de Marketing Online. Schimbari in domeniul SEO, vor fi tot timpul pentru ca motoarele de cautare vor deveni din ce in ce mai inteligente. La ora actuala foarte multe companii investesc in campanii de Marketing Online, fie ca platesc pentru o campanie de PPC (plata pe click), fie ca investesc in campanii SEO, incercand sa avanseze pe diverse cuvinte cheie in organic.

Anul 2016, a adus numeroase schimbari pentru Marketing si SEO, dar ne asteptam la mai mult in anul urmator si ar trebui sa ne facem un plan de bataie pentru rezultate mai bune si mai relevante. Haideti sa vedem care au fost schimbarile importante in Marketing si SEO, pe anul 2016:

  • Lansarea AMP (Accelerated Mobile Pages)
  • Google a renuntat la sidebarul cu reclame platite din dreapta
  • Imbunatatirea PageSpeed Insights

Este o idee buna sa studiem evolutia motoarelor de cautare pentru ca ne ajuta sa intelegem ce vom avea in viitor legat de Marketing si SEO. Optimizarea paginilor Web, pentru dispozitivele mobile este actualmente cel mai important pas. O data cu lansarea AMP, Google incearca sa convinga detinatorii de website-uri, ca este foarte importanta accelerarea paginilor web pentru dispozitivele mobile. Iata cum arata o pagina AMP, a site-ului nostru: Online Marketing si SEO in 2017

Online Marketing si SEO in 2017Intentia motorului de cautare Google, este sa ofere rezultate cat mai bune si ne ajuta sa implementam in website-ul nostru diverse optiuni. Este foarte normal ca Google sa se concentreze pe tehnologia lui, sa o imbunatateasca pentru ca intervine concurenta – Microsoft, Amazon si Facebook. Se pare ca in 2017, cautarea vocala va face un salt urias si rezultatele organice vor depinde foarte mult de optimizarea site-ului nostru.

Agentiile SEO si agentiile specializate in publicitate online, vor trebui sa se axeze pe noi strategii de promovare, pe optimizarea SEO on-page si optimizarea pentru dispozitivele mobile. O alta latura a strategiilor de Marketing, poate fi promovarea prin video, pentru ca tehnologia mobila a avansat si va avansa din ce in ce mai mult. La ora actuala, consumatorii de video de pe Youtube, au crescut cu cel putin 40%. Optimizarea anunturilor video, va fi o strategie de Marketing, pe anul 2017.

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?