Retelele sociale si Promovarea Online

Social Media

Retelele sociale si Promovarea Online – Social Media Marketing, este o mare oportunitate pentru promovarea online, a unei companii. Retelele sociale importante ne ajuta sa interactionam si sa impartim informatii. Daca aveti o afacere in mediul online, este vital sa distribuiti continutul website-ului, pentru a atrage cat mai multi clienti si pentru a beneficia de backlink-uri reale.

Retelele sociale si Promovarea OnlineCunoastem cateva companii (pentru care am aplicat diverse servicii), care au peste 80%, din traficul total pe website, numai din retelele sociale gen Facebook, Youtube, Google+, Twitter sau LinkedIn. Zilnic, milioane de oameni acceseaza retelele sociale pentru o discutie cu prietenii sau pentru a-si promova serviciile sau produsele. Noi va sugeram sa aveti cateva conturi pe retelele sociale importante si sa publicati continutul website-ului Dvs., in aceste retele.

Reteaua de socializare Google Plus, ne ofera foarte multe avantaje, de la posibilitatea de publicare a continutului din site-ul nostru si pana la crearea unei pagini de Business, care va fi vizibila in rezultatele organice, in functie de locatie. Google Plus, da un plus de incredere paginii noastre datorita numarului de aprecieri in retea. Cu cat numarul aprecierilor este mai mare, cu atat mai mult va creste vizibilitatea paginii respective insa, sa nu ne asteptam la rezultate extraordinare, acestea pot veni doar din continutul relevant si unic.

Social Media Marketing, nu este un serviciu foarte complicat insa, are cateva standarde care trebuiesc aplicate. Retelele sociale ofera multe oportunitati, dar ca orice mediu din spatiul online, necesita la randul lui o strategie. Este foarte important sa incercam atragerea fanilor, sa le prezentam diverse concursuri, sa publicam continut nou si interesant pentru ca daca cineva te lauda, cu siguranta vei capata increderea celorlalti.

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?