Servicii SEOServiciile SEO, aplicate unui website, au ca scop imbunatatirea traficului si pozitionarea in primele locuri afisate de motoarele de cautare.  In Romania, aproximativ 92%, dintre utilizatorii de Internet, folosesc motorul de cautare Google, iar restul folosesc Yahoo, Bing sau motorul de cautare ASK. Serviciile SEO, aplicate de compania noastra sunt in special pentru motorul de cautare Google.

Serviciile SEO, principale sunt optimizarea SEO on-page si optimizarea SEO off-page, doua servicii care trebuiesc aplicate oricarui model de website. Vom face o scurta prezentare pentru aceste servicii pentru a intelege mai bine importanta acestora.

Optimizare SEO on-page (partea tehnica a unui website)

  • Procesul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a unui website. Dacă website-ul nostru nu este vizibil în motoarele de căutare, problema poate veni în proporţie de 70%, din cauza optimizării slabe a site-ului. Optimizarea SEO, nu înseamna numai titluri, descrieri şi cuvinte cheie…Detalii Optimizare SEO on-page

Optimizare SEO off-page

  • Optimizare SEO off-page, sau promovare Web – Planurile strategice de marketing online sau campaniile de Pay Per Click (PPC), fac parte din serviciul de promovare. Deasemenea, serviciile de link building au un rol important în creşterea traficului organic pe site-ul Dvs. însa, aceste servicii nu pot fi aplicate oricarui website.

Promovarea unei afaceri pe Internet, prin intermediul unui website, este un serviciu destul de costisitor şi care necesită o foarte mare atenţie. Un serviciu de promovare web, nu înseamnă numai înscrierea în directoare web şi publicarea de conţinut în reţelele sociale. În ziua de astăzi, motoarele de căutare au devenit foarte inteligente. Orice forţare de promovare, poate penaliza site-ul companiei Dvs….Detalii Optimizare SEO off-page (promovare web)

- Cursuri SEO