Titluri, descrieri, cuvinte cheie

Titluri si Descrieri

Titluri, descrieri, cuvinte cheie – Indiferent de produsul sau serviciul oferit in mediul online, va trebui sa avem un titlu relevant, o descriere si cateva cuvinte cheie. Titlurile si descrierile paginilor fac parte dintr-o serie de factori de evaluare in optimizarea on-page, folosirea lor corecta are un efect pozitiv asupra intentiei de accesara a unui vizitatori dupa o cautare anume efectuata in motoarele de cautare.

Titlurile, descrierile paginilor (articole, categorii, produse) sint vitale pentru orice model de website. Acestea trebuie sa contina mesaje care pot sa atraga dar si sa lamureasca un vizitator despre ce urmeaza sa gaseasca pe pagina respectiva. Ele au devenit in timp modalitati bune de a spama rezultatele la cautari si de a incerca sa creasca traficul unui website insa, fara ele nu vom avea succes in mediul online.
EXEMPLU DIN REZULTATELE ORGANICE GOOGLE

Rezultate Organice

Titluri, descrieri, cuvinte cheieDupa cum observati in imaginea de mai sus, la o cautare pe expresia „Romania SEO”, rezultatul organic afisat de motorul de cautare Google, este cel mai relevant continut. Titlul paginii este de culoare albastra, URL-ul, este de culoare verde dupa care avem descrierea paginii.

In mod normal, titlul ar trebui sa nu depaseasca 55-58 de caractere si descrierea sa fie de maximum 160 de caractere. In cazul in care numarul de caractere este mai mare decat cel permis de motorul de cautare Google de ex., atunci continutul va fi taiat.

Ce noutati avem de la Google!

Se pare ca Google a renuntat definitiv la sidebarul din dreapta cu rezultate platite AdWords si cum era de asteptat, coloana principala sa marit. Titlurile si meta descrierile afisate in rezultatele organice s-au marit cu 8-15 caractere insa, nu se stie daca va ramane asa. Veti gasi in rezultatele organice Google, descrieri care se intind pe trei randuri si poate ajunge la max. 270 de caractere.

Cursuri SEO: Etichete:

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?