Ultima Certificare Google

Certificare Google

Ultima Certificare Google – activez in mediul online din anul 1994, cand Internetul, era doar o curiozitate pentru multi. Imi amintesc ca prin Aprilie sau Mai, 1993, am avut o discutie cu o persoana de la ROTLD (Romania Top Level Domain), legata de IP-uri si viitorul Internet-ului. La momentul acela nu stiam ca mediul online va ajunge la stadiul acesta. In anul 1993, eram deja avansat in domeniul calculatoarelor si tin minte ca primul meu joc pe calculator a fost „Supaplex”.

Google, a venit tot timpul cu lucruri noi si a trebuit sa tin pasul cu noutatile din domeniul online, cursuri, examene si studii pentru a putea oferi clientilor servicii cat mai profesionale. Primul certificat eliberat de Google, a fost pentru participarea la „Google Map Maker”, apoi a urmat certificatul de Google Educator si Mobile Advertising Certification, legat de Google AdWords si de care am avut nevoie la promovarea companiilor din UK.

Ultimul examen si certificatul Google, a fost dobandit chiar in aceasta dimineata (29.11.2016) si cuprinde 23 de module cu 89 de lectii si tot atatea examene. In acest mod am testat experienta dobandita in decursul anilor si profesionalismul cu care ofer clientilor nostri servicii SEO profesionale.  Marketingul Online, este serviciul cel mai complicat la ora actuala pentru ca motoarele de cautare au devenit foarte inteligente si serviciile de promovare nu mai sunt ca acum 10-12 ani. Serviciul principal oferit de compania noastra si in care avem cea mai mare experienta (putem spune ca avem 100%, experienta!), este optimizarea SEO on-page, care se refera la partea tehnica a unui website si fara de care nu se poate pune online un website.

Optimizare site pentru dispozitive Mobile

Am discutat foarte mult in articolele noastre despre optimizarea paginilor Web, pentru motoarele de cautare si dorim sa scoatem in evidenta importanta acestor servicii. Profesionalismul unei companii care activeaza in domeniul SEO, se poate vedea prin procentul de optimizare al site-ului propriu, al site-ului de prezentare in care se specifica serviciile oferite clientilor. Mediul online cuprinte informatii de toate genurile si ofertele de servicii sunt din ce in ce mai multe. Problema este ca nu avem tot timpul noroc in a gasi compania potrivita pentru serviciul de care avem nevoie si aici va pot da exemplu optimizarea SEO on-page, a unui website, care tine de domeniul nostru de activitate si pe care il prezentam ca un serviciu foarte important.

Companiile care ofera servicii SEO, ar trebui sa prezinte un website impecabil, bine optimizat si fara erori de coding. In imaginea de mai jos va prezentam procentul noastru de optimizare cu o unealta oferita de Google. Puteti testa si Dvs., orice model de website aici: Testati optimizarea on-page, a unui website. Puteti testa si cu Google PageSpeed Insights.

Scrieti in comentariu pe Cursuri SEO?